dimarts, 2 d’octubre del 2012

Sou tradicionals o digitals?

Bon dia!
Aquest matí ha classe hem estat reflexionant sobre els diferents mitjans d'informació:
Primer hem parlat sobre els mitjans tradicionals que són aquells que ens donen una informació unidireccional i que van adreçats a tothom. Exemple: la televisió, el diari, la radio, etc. Seguidament hem parlat sobre els multimèdia digitals que són més actual i són adreçats a grups d'interés on es pot editar la informació i reenviar una resposta. Exemple: el mòvil, els ordinadors, les xarxes socials, etc.

Mitjans tradicionals



Multimèdia digitals




I vosaltres quins mitjans utilitzeu per rebre informació? Quin considereu més útil?

12 comentaris:

  1. Nosaltres, els bufarills aafe com mooolta altra gent sobretot de la nostra edat sóm més de multimèdia digital. Quan t'acostumes a utilitzar-la és més fàcil accedir-hi que a la tradicional, i en una simple patalla pots trobar qualsevol cosa que necessitis, en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem d’acord, quan saps utilitzar les digital és més fàcil trobar informació allà on estiguis. Gràcies per la vostra aportació!

      Elimina
  2. bones! jo soc més de multimedia digital ya que a part de rebre informació puc modificar-la i puc donar la meva opinió. A part és molt més econòmic en referència a que hem puc comunicar mitjançant email, whatsap, etc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poder donar la teva opinió es un avanç molt important en la societat.

      Gràcies per opinar!

      Elimina
  3. Hola! Jo considero que els mitjans digitals són més útils, sobretot en els joves. Avui dia tothom pot compartir informació amb tothom i això et facilita molt la comunicació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si es veritat que els joves utilitzen més els mitjans tradicionals, però avui en dia també hi ha gent gran que n'utilitza.

      Gràcies per la teva opinió.

      Elimina
  4. Bona tarda noies! En el meu cas, jo sóc més de tecnologia digital que no pas dels mitjans tradicionals, tot i que també llegeixo el diari algun dia, però més que res ho faig online. Crec que amb els grans avnços, les persones ens podem comunicar més fàcilment i d'una forma més ràpida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poc a poc, els mitjans digitals aniran entran a les cases com en el teu cas i creiem que serà un gran avenç.

      Gràcies per aquesta aportació.

      Elimina
  5. Estem en un món digitalitzat, i com a tal s'utilitza més la tecnologia digital, tot i que amb el temps de crisi que estem patint, encara tornarem als mitjans tradicionals.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperem que aquest temps de crisis al qual vivim, canviï aviat i poguem gaudir dels nous avenços que ens proporcionen.

      Gràcies per comentar.

      Elimina
  6. Les noves tecnologies cada vegada estan més involucrades en el nostre dia a dia i a més, són molt útils per comunicar-nos amb molta facilitat.
    Tot i així sempre està bé llegir-se el diari i seguir els mitjans més tradicionals.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una opinió diferent i també és cert que podem compaginar els mitjans tradicionals amb els mitjans digitals que estan sortint avui en dia.

      Moltes gràcies!

      Elimina